Kwaliteitscontrole, inspectie, activiteiten van derden, sorteerbewerkingen en beheerdiensten voor insluiting in Turkije

We controleren de onderdelen aan de hand van uw checklists voor verzending.

-Dimensionale controles

-Visuele bediening

-Verpakking controles

-Verificatie van kritische producteigenschappen

-en veel meer…

Wij bieden kwaliteitscontroleservice voor onderdelen/producten die door u zijn vervaardigd en naar Turkije worden geëxporteerd voor montage of direct gebruik, evenals producten die vanuit Turkije naar de hele wereld worden verzonden.

-Sorteren/Insluitingsbeheer

-Herwerken

-Gecontroleerde verzending

*CSL 1

**CSL 2

***CSL3

-Firewall- en uitvoerbeheer

-Insluitingsdiensten, inspecties ter plaatse

Contrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieContrôle de qualité, Inspection, Opérations tierces, Services de reprise de tri et de gestion du confinement en TurquieModulus Metal Quality Control Inspection Caliper Third Party Sorting Rework Turkey Turkiye Türkei