Leverantörs Kvalitetsteknik och Inspektion Tjänst Företag i TURKIET

SQE Supplier Quality Engineer -Engineering Service Inspection Quality Control PPAP APQP in ANKARA TURKEY

Inom försörjningskedjan är leverantörskvalitetsingenjörernas, eller SQE:er, funktionen att garantera att kvalitetsstandarder respekteras när de handlar med leverantörer. Deras jobb är att noggrant samordna leverantörer och verifiera och undersöka var och ens verksamhet för att se till att de följer de höga kvalitetskrav som ställs av den större verksamheten. Utöver detta ansvarar SQE för att utföra leverantörsrevisioner och utveckla kvalitetskontrollplaner för att säkerställa att effektiva leveranskedjor är möjliga.

Vår leverantörskvalitetstekniktjänst:

Omfattningen av leverantörskvalitetsteknik i försörjningskedjan är extremt bred. Vi ska dela upp leveranskedjans väg i tre huvudsegment:

SQE- Supplier Quality Engineer_Engineering Service Inspection Quality Control PPAP APQP in ANKARA TURKEY

A. Revisioner, bedömningar och utvärderingar av leverantörer

Bedömningen av leverantörs- och fabriksrevisioner för att säkerställa att de fungerar i enlighet med organisationens kriterier utgör ofta det första steget, som utförs av SQEs. För att säkerställa en sömlös process i försörjningskedjan gör detta det möjligt för beslutsfattare inom företaget att identifiera vilka leverantörer som matchar den kvalitet som krävs av organisationen. Dessutom analyserar SQEs kontinuerligt dessa tjänster och ger förslag på förbättringar, som sedan regelbundet implementeras.

SQE- Supplier Quality Engineer Engineering-Service Inspection Quality Control_PPAP APQP in ANKARA TURKEY

B. Introduktion av nya produkter

SQE stödjer tillsynen av nya produkter utöver inspektion och revision av leverantörer. Detta kan innebära övervakning och kontroll av processer såväl som att se över effektiviteten hos produktlinjer när de närmar sig färdigställande och bredare distribution.

C. Serieproduktion

När en produkt väl går in i massproduktion är SQE:s jobb inte gjort. När en produkt når denna punkt är kvalitetskontroll avgörande för att säkerställa att eventuella brister upptäcks och åtgärdas innan de når konsumenterna och potentiellt skadar varumärkets rykte. Detta åstadkoms genom noggrann dokumentation av inspektionerna och operationerna på produktionslinjen. samtidigt som man tar itu med möjliga veck och ineffektivitet i produktionslinjen för att ständigt förbättra den.

D. Ytterligare tjänster tillhandahållna av Modulus Metal

-PPAP-godkännanden på plats

Lean Management

Förbättring av leverantörer

-Teknisk support

-Kvalitetskontroller

-Besiktningar